Wilt u Gazelle fietsen kopen in Antwerpen?

Home » Gazelle fietsen Antwerpen

  • Mobiliteitsoplossing op maat
  • Leasingcontract mogelijk
  • Verkoop en onderhoud

Gazelle fietsen kopen om van A naar B te rijden in Antwerpen is altijd een goed idee! Het zorgt voor minder CO2-uitstoot, is goed voor de gezondheid en het is nog leuk ook. Een fiets is een eeuwenoud vervoermiddel, maar blijft onverminderd in het straatbeeld. Fietsen wordt alsmaar populairder, zo ook Gazelle fietsen. Jupiter volgt de laatste trends en zorgt voor een ruim en afwisselend fietsenaanbod van allerlei innovatieve merken. Een bekende naam die u vindt in onze winkel is Gazelle.

Benieuwd naar onze Gazelle fietsen?

Bekijk onze gehele collectie!

Maak bij ons de juiste keuze uit Gazelle fietsen

Gazelle biedt een ruim assortiment aan e-bikes en heeft fietsen voor elk type fietser. Daarbij heeft u de keuze uit voordelige modellen met wel of geen elektrische aandrijving. Zoekt u een Gazelle fiets in Antwerpen? Dan bent u bij Jupiter aan het juiste adres. Als geselecteerde dealer weten wij alles over de fietsen van Gazelle en kunnen wij u advies op maat geven. Ook voor reparaties en onderhoud van uw Gazelle fiets bieden wij vakkundige service aan. Gelukkig maar dat de populariteit van fietsen toeneemt, want daardoor blijven de technische ontwikkelingen doorgaan en beschikken we over steeds mooiere en betere fietsen. Naast Gazelle vindt u bij ons ook elektrische fietsen van Kettler, die eveneens vele voordelen hebben.

Vertrouw op ons advies

Bij onze bike shop vindt u diverse mooie fietsen van Gazelle om te kopen of te leasen. Zo hebben wij onder andere stadsfietsen en cargobikes beschikbaar van dit merk. Wilt u snel meer weten? Kom dan het gamma van Gazelle fietsen bekijken in onze showroom. U bereikt ons via het online contactformulier of via het e-mailadres info@jupiternv.be.

Neem contact met ons op