Stadsfiets in Antwerpen

Home » Stadsfiets Antwerpen

  • Mobiliteitsoplossing op maat
  • Leasingcontract mogelijk
  • Verkoop en onderhoud

Bent u op zoek naar een stadsfiets om te gebruiken in Antwerpen? Dan zit u goed bij Jupiter! Wat uw bestemming ook is, wij hebben een breed aanbod aan handige stadsfietsen beschikbaar in Antwerpen. Topmerken zoals Gazelle, Giant en KOGA mochten natuurlijk niet ontbreken in ons gamma. Volg onderstaande checklist en vind de fiets die 100% bij u past!

Benieuwd naar onze stadsfietsen?

Bekijk onze gehele collectie!

Hoe kies ik de juiste stadsfiets in Antwerpen?

Een stadsfiets is een handige tool om Antwerpen te ontdekken. Vooraleer u echter gaat rondrijden op een stadsfiets in Antwerpen, is het belangrijk om een aantal factoren in het achterhoofd te houden. Samen kijken we naar de afstand die u gemiddeld wilt rijden per dag, het verloop van het traject dat u aflegt, de mogelijkheden van uw inspanningen en het comfort. U leest het zelf, bij Jupiter geniet u elke dag opnieuw van persoonlijke service. Misschien bent u eerder op zoek naar een praktische damesfiets of een racefiets om u van A naar B te brengen? Ook dan is onze showroom met onze modellen die te koop staan zeker een bezoek waard.

Ontdek de modellen in onze showroom

Wie weet staat uw perfecte stadsfiets in onze showroom in Antwerpen, en dat aan een fikse korting. Wilt u meer weten over de modellen van onze merken, zoals onze bakfietsen? Laat uw gegevens achter via het online contactformulier, stuur een e-mail met al uw vragen naar info@jupiternv.be of bel ons gewoon even op via het nummer 03 230 67 21.

Neem contact met ons op