Stadsfiets in Antwerpen

Home » Stadsfiets Antwerpen

  • Mobiliteitsoplossing op maat
  • Leasingcontract mogelijk
  • Verkoop en onderhoud

Bent u op zoek naar een stadsfiets om te gebruiken in Antwerpen? Dan zit u goed bij Jupiter! Wat uw bestemming ook is, wij hebben een breed aanbod aan handige stadsfietsen beschikbaar. Bekende topmerken kunnen natuurlijk niet ontbreken in ons gamma. Door onderstaande checklist te volgen, vindt u de fiets die 100% bij u past!

Benieuwd naar onze stadsfietsen?

Bekijk onze gehele collectie!

Hoe kies ik de juiste stadsfiets?

Een stadsfiets is een handige tool om een stad te ontdekken. Vooraleer u echter gaat rondrijden op een stadsfiets, is het belangrijk om een aantal factoren in het achterhoofd te houden. In onze bike shop kijken we samen naar de afstand die u gemiddeld wilt rijden per dag, het verloop van het traject dat u aflegt, de mogelijkheden van uw inspanningen en het comfort. Misschien rijdt u liefst met een elektrische fiets door de stad? Of bent u eerder op zoek naar een praktische damesfiets of een racefiets om u van A naar B te brengen? U leest het zelf, bij Jupiter geniet u elke dag opnieuw van persoonlijke service in onze showroom.

Ontdek de modellen in onze showroom

Wie weet staat uw perfecte stadsfiets in onze showroom, en dat aan een fikse korting. Wilt u meer weten over de verschillende modellen van onze merken, zoals onze bakfietsen? Laat uw gegevens achter en stuur een e-mail met al uw vragen naar info@jupiternv.be of bel ons gewoon even op via het nummer 03-230.67.21.

Neem contact met ons op