Fietsverzekering

Sluit een voordelige fietsverzekering af en geniet elke dag opnieuw van heerlijk rondrijden in Antwerpen. Bij Jupiter, onze fietsenwinkel, helpen we u hier graag mee verder. Eens u uw droomfiets gevonden heeft, wil u deze natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Premium fietsen worden steeds meer geavanceerd en dus ook waardevoller. Daarom raden wij aan om uw fiets de eerste jaren te verzekeren. We vertellen u graag meer over onze fietsverzekering.

Sluit vandaag nog een fietsverzekering af in Antwerpen

Door onze ervaring vormen wij een efficiënte schakel tussen u en de verzekeringsmaatschappij. Wij nemen de volledige administratie op ons, waardoor u sneller weer op weg bent. Met een fietsverzekering garanderen wij een afhandeling van ongeveer zeven werkdagen bij schade en/of diefstal. Kiest u voor een omniumverzekering? Dan ontzorgen wij u ook op het gebied van persoonlijke schade en depannage. U weet maar nooit wat er allemaal kan gebeuren met uw tweewieler, toch? Twijfel niet langer en sluit een fietsverzekering af bij onze bike shop. Dat gaat over een fietsverzekering voor:

Contacteer ons voor meer informatie

Een fietsverzekering afsluiten is altijd een goed idee. Wilt u eerst graag wat meer weten over onze fietsverzekering? Onze medewerkers staan voor u klaar met persoonlijk advies. Bezoek onze winkel of neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze fietsen en verzekeringen. Laat uw gegevens achter via het online contactformulier of bel ons via het nummer 03-230.67.21. Wij nemen zo snel mogelijk opnieuw contact met u op om aan de slag te gaan.

Onze vertrouwde partner:

Bereken uw premie

Bezoek onze bike shop

Neem een kijkje in onze showroom of fiets eens binnen voor advies op maat. U bereikt ons ook via onze service ingang op de Brialmontlei 25. Deze is soms gemakkelijker toegankelijk vanwege het verkeer. Heeft u een specifieke vraag of wenst u een offerte om fietsen te bestellen in Antwerpen? Neem vrijblijvend contact met ons op!
Anderen bekeken ook: E-bikes Antwerpen | Fietsonderhoud Antwerpen

Openingsuren:
Di – Vrij : 9.30h – 18.00h
Zat : 10.00h - 17.00h
Zo – Ma : Gesloten

Adres:
Plantin en Moretuslei 30
2018 Antwerpen, België

Tel : 03-230.67.21

E-mail: info@jupiternv.be

Contacteer ons

Heeft u een specifieke vraag of wenst u een offerte?
Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.