KOGA fietsen in Antwerpen

Home » KOGA fietsen Antwerpen

  • Mobiliteitsoplossing op maat
  • Leasingcontract mogelijk
  • Verkoop en onderhoud

Het brede gamma van Jupiter huisvest de beste KOGA fietsen in Antwerpen. Bij KOGA, een Nederlandse fietsfabrikant worden al sinds 1974 alle modellen van stadsfietsen en racefietsen met de hand gemaakt. Tel daarbij de stevige band met de wielersport en u heeft een combinatie van veel ervaring en de nieuwste technologieën. KOGA hoort daarom echt thuis in het hoogwaardige assortiment aan racefietsen van Jupiter in Antwerpen!

Benieuwd naar onze KOGA fietsen?

Bekijk onze gehele collectie!

Licht en gestroomlijnd: heerlijk op een KOGA fietsen

Een van de kenmerken van de fietsen van KOGA is het lage gewicht en de gladde afwerking. De KOGA racefietsen zijn ideaal voor professionele wielrenners, maar ook recreanten profiteren dankzij deze fietsen van meer rijplezier. Dat is ook dankzij de optimale rijeigenschappen en de maximale controle die u tijdens het fietsen ervaart. De KOGA stadsfietsen hebben een strakke en trendy look die de fiets helemaal afmaakt. Het merk heeft daarvoor al diverse prijzen gewonnen, zoals de IF Product Design Award en de Red Dot Design Award. Wanneer u een fiets van KOGA of een ander merk koopt uit ons aanbod, kunt u bovendien steeds bij ons terecht voor een fietsonderhoud.

Geniet van korte en lange ritten

KOGA heeft kwalitatieve stadsfietsen en racefietsen ontwikkeld voor degenen die een snelle fiets zoeken voor in of rond de stad. Hiermee rijdt u bijvoorbeeld sportief naar uw werk, de supermarkt of u maakt een ontspannen tocht door de mooiste wijken van de stad. Laat u overigens niet misleiden door de naam ‘stadsfietsen’, want net zoals met de KOGA racefietsen kunt u er ook een mooie tocht mee maken in de natuur en tussen verschillende steden. Dat kunt u trouwens ook met fietsen van Douze. We vertellen er u graag meer over in onze bike shop.

Ontdek alles over het merk en contacteer ons

Maak kennis met de stadsfietsen van KOGA. Wij hebben een gevarieerd aanbod aan KOGA fietsen. Ook andere merken vindt u bij ons, zoals onder andere het gekende Lapierre. Bovendien geeft ons deskundige team u graag advies over zowel racefietsen als stadsfietsen op maat van KOGA, beschikbaar in onze winkel. Bel voor meer informatie naar 03-230.67.21 of stuur een e-mail naar info@jupiternv.be.

Neem contact met ons op