KOGA fietsen in Antwerpen

Home » KOGA fietsen Antwerpen

  • Mobiliteitsoplossing op maat
  • Leasingcontract mogelijk
  • Verkoop en onderhoud

Het brede gamma van Jupiter huisvest de beste KOGA fietsen in Antwerpen. KOGA, een merk dat gespecialiseerd is in stadsfietsen, is daar een goed voorbeeld van. Bij deze Nederlandse fietsfabrikant worden al sinds 1974 alle modellen met de hand gemaakt. Tel daarbij de stevige band met de wielersport en u heeft een combinatie van veel ervaring en de nieuwste technologieën. KOGA hoort daarom echt thuis in het hoogwaardige assortiment aan racefietsen van Jupiter in Antwerpen!

Benieuwd naar onze KOGA fietsen?

Bekijk onze gehele collectie!

Licht en gestroomlijnd: heerlijk op een KOGA fietsen in Antwerpen

Een van de kenmerken van de fietsen van KOGA is het lage gewicht en de gladde afwerking. De KOGA racefietsen zijn ideaal voor professionele wielrenners in Antwerpen, maar ook recreanten profiteren daardoor van meer rijplezier. Dat geldt ook voor de optimale rijeigenschappen en de maximale controle die u tijdens het fietsen ervaart. De KOGA stadsfietsen hebben een strakke en trendy look die de fiets helemaal afmaakt! Het merk heeft daarvoor al diverse awards gewonnen, zoals de IF Product Design Award en de Red Dot Design Award.

Geniet van korte en lange ritten

KOGA heeft kwalitatieve stadsfietsen en racefietsen ontwikkeld, voor degenen die een snelle fiets zoeken voor in de stad Antwerpen. Hiermee rijdt u bijvoorbeeld lekker sportief naar uw werk, de supermarkt of u maakt een ontspannen tocht door de mooiste wijken van de stad. Laat u overigens niet misleiden door de naam ‘stadsfietsen’, want net zoals met de KOGA racefietsen kunt u er ook een mooie tocht mee maken in Antwerpen en omgeving.

Ontdek alles over het merk en contacteer ons

Maak kennis met de stadsfietsen van KOGA. Jupiter heeft een gevarieerd aanbod aan KOGA fietsen in Antwerpen. Bovendien geeft ons deskundige team u graag advies over zowel racefietsen als stadsfietsen van KOGA op maat, beschikbaar in Antwerpen. Bel voor meer informatie naar 03 230 67 21, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@jupiternv.be.

Anderen bekeken ook: Douze fiets Antwerpen | Lapierre fietsen Antwerpen

Neem contact met ons op