Fietslease in Antwerpen

De fietslease van ons bedrijf uit Antwerpen wint steeds meer aan populariteit. Een fietsleasing B2Bike of Cyclis is een mooie aanvulling van het mobiliteitspakket. Dat is natuurlijk niet onlogisch: het zorgt voor minder Co2, een vlotter woon-werkverkeer en een gezonde portie beweging. Tijdens een adviserend gesprek gaan we op zoek naar de fiets die past bij uw persoonlijke traject. Ontdek hieronder meer over fietsleasing via Cyclis of B2Bike voor werknemers.

Jupiter is trotse partner van:

en anderen…

Hoe werkt een fietslease bij ons in Antwerpen?

Of u nu op zoek bent naar een elektrische fiets, een snelle racefiets of een lichte stadsfiets, een fietsleasing van Cyclis of B2Bike biedt enkel en alleen voordelen voor werknemer én bedrijf in onder meer Antwerpen. Fietsen naar het werk bespaart u niet alleen een aardige som, het is ook nog eens goed voor uw gezondheid! Loopt er toch iets mis met uw tweewieler? Bij Jupiter, onze shop in Antwerpen, geniet u naast een voordelige fietslease, ook van gratis onderhoud en pechbijstand. Ook het papierwerk en de betaling van de fietslease via uw werkgever nemen wij in Antwerpen graag voor onze rekening. Informeer zeker ook even naar de mogelijkheden van een fietsverzekering. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Laat u bijstaan door ons team uit Antwerpen

Aarzel niet langer en bekijk onze mogelijkheden voor een fietslease in Antwerpen. Dat doet u zowel als werknemer als werkgever. Wanneer u langskomt bij ons, kunt u ons uitgebreide gamma aan vouwfietsen, cargofietsen, bakfietsen of fietsen van het merk Sparta, ontdekken. Onze medewerkers staan u overigens ook graag bij in de keuze naar de beste fietsleasing van KBC, B2Bike of Cyclis.

Bezoek onze showroom in Antwerpen

Bent u benieuwd naar nog meer voordelen van een fietsleasing via B2Bike of Cyclis bij ons in Antwerpen? Spring dan zeker eens binnen bij Jupiter, onze zaak in Antwerpen. Wij hebben dé ideale fiets voor u als werknemer klaarstaan. Is het concept van onze fietslease in Antwerpen nog niet helemaal duidelijk? In onderstaande korte video krijgt u heel wat praktische informatie en wordt helder uitgelegd hoe zo’n fietsleasing van Cyclis of B2Bike exact in zijn werk gaat bij ons in Antwerpen. Natuurlijk kunt u ook vragen stellen via het telefoonnummer 03 230 67 21 of het e-mailadres info@jupiternv.be.

Onze erkende leasing partners:

Vraag uw offerte aan

Via dit contactformulier kan u:

  • vrijblijvend informatie opvragen
  • een afspraak maken voor een adviserend gesprek
  • onmiddellijk een offerte aanvragen
Vragen of opmerkingen...

Bezoek onze bike shop

Neem een kijkje in onze showroom of fiets eens binnen voor advies op maat. U bereikt ons ook via onze service ingang op de Brialmontlei 25. Deze is soms gemakkelijker toegankelijk vanwege het verkeer. Heeft u een specifieke vraag of wenst u een offerte om fietsen te bestellen in Antwerpen? Neem vrijblijvend contact met ons op!
Anderen bekeken ook: E-bikes Antwerpen | Fietsonderhoud Antwerpen

Openingsuren:
Di – Vrij : 9.30h – 18.00h
Zat : 10.00h - 17.00h
Zo – Ma : Gesloten

Adres:
Plantin en Moretuslei 30
2018 Antwerpen, België

Tel : 03-230.67.21

E-mail: info@jupiternv.be

Contacteer ons

Heeft u een specifieke vraag of wenst u een offerte?
Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.