Fietslease in Antwerpen is dé trend van nu

De fietslease van onze winkel uit Antwerpen wint steeds meer aan populariteit. Een fietsleasing B2Bike of Cyclis is niet alleen een mooie aanvulling van het mobiliteitspakket, maar ook een duurzaam alternatief voor traditionele vervoersmiddelen. Of u nu denkt aan een elektrische fiets leasen, een sportieve racefiets, of zelfs een praktische stadsfiets leasen, wij hebben het allemaal.

Jupiter is trotse partner van:

en anderen…

Waarom kiezen voor een fietslease?

Dat de populariteit van fietsen leasen toeneemt, is natuurlijk niet onlogisch: het zorgt voor minder CO2-uitstoot, vlotter woon-werkverkeer en een gezonde portie beweging. Zo is het onder andere heel handig om een stadsfiets te leasen, wanneer u tijdelijk in een drukke stad woont of werkt. Tijdens een adviserend gesprek gaan we op zoek naar de elektrische of standaardfiets die past bij uw persoonlijke traject om te leasen. Ontdek hieronder meer over fietsleasing via Cyclis, B2Bike of zelfs fietslease o2o voor werknemers.

Hoe werkt een fietslease bij ons?

Of u nu de voorkeur geeft aan een elektrische fiets leasen, een fietslease via o2o wenst, of op zoek bent naar een stadsfiets, fietsleasing van Cyclis, B2Bike of andere opties bieden voordelen voor zowel werknemer als bedrijf in Antwerpen en daarbuiten. Door te kiezen voor fietsleasing draagt u actief bij aan een duurzame mobiliteit en verbetering van uw gezondheid. Loopt er toch iets mis met uw tweewieler? Bij Jupiter, onze shop in Antwerpen, geniet u niet alleen van een voordelige fietslease, maar ook van gratis onderhoud en pechbijstand. Ook het papierwerk en de betaling via uw werkgever nemen wij graag voor onze rekening. Informeer zeker ook even naar de mogelijkheden van een fietsverzekering om altijd zorgeloos op weg te zijn.

Laat u bijstaan door ons ervaren team

Overweegt u een elektrische fiets te leasen of wellicht een stadsfiets te leasen? Aarzel niet langer en ontdek onze mogelijkheden voor fietslease via o2o, Cyclis, B2Bike en andere providers. Zowel als particulier als werkgever bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid gamma aan vouwfietsen, cargofietsen, bakfietsen en fietsen van topmerken zoals Sparta. Onze deskundige medewerkers adviseren u ook graag over de beste fietsleasing opties, zoals KBC, B2Bike, Cyclis en meer. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor fietsonderhoud en herstellingen.

Bezoek onze showroom

Bent u benieuwd naar nog meer voordelen van een fietsleasing via B2Bike, Cyclis of andere providers in onze bike shop? Kom dan langs bij Jupiter, onze toonaangevende zaak in Antwerpen. Wij hebben de perfecte fiets voor u klaarstaan. Heeft u vragen over het concept van fietslease via o2o, B2Bike of Cyclis, of wilt u advies op maat? Bekijk onze korte video waarin we helder uitleggen hoe fietsleasing werkt, of neem direct contact met ons op via 03-230.67.21. Samen zorgen we ervoor dat u de ideale stadsfiets of elektrische fiets vindt die perfect bij uw behoeften past om te leasen. Fietsleasing via B2B, o2o, Cyclis, etc., was nog nooit zo eenvoudig!

Onze erkende leasing partners:

Vraag uw offerte aan

Via dit contactformulier kan u:

  • vrijblijvend informatie opvragen
  • een afspraak maken voor een adviserend gesprek
  • onmiddellijk een offerte aanvragen
Vragen of opmerkingen...

Bezoek onze bike shop

Neem een kijkje in onze showroom of fiets eens binnen voor advies op maat. U bereikt ons ook via onze service ingang op de Brialmontlei 25. Deze is soms gemakkelijker toegankelijk vanwege het verkeer. Heeft u een specifieke vraag of wenst u een offerte om fietsen te bestellen in Antwerpen? Neem vrijblijvend contact met ons op!
Anderen bekeken ook: E-bikes Antwerpen | Fietsonderhoud Antwerpen

Openingsuren:
Di – Vrij : 9.30h – 18.00h
Zat : 10.00h - 17.00h
Zo – Ma : Gesloten

Adres:
Plantin en Moretuslei 30
2018 Antwerpen, België

Tel : 03-230.67.21

E-mail: info@jupiternv.be

Contacteer ons

Heeft u een specifieke vraag of wenst u een offerte?
Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.