Fietsenmaker in Antwerpen

Bent u op zoek naar een fietsenmaker in Antwerpen voor een doortastend fietsonderhoud? Heel verstandig! Fietsen worden steeds meer technische hoogstandjes. Waren vroeger de ketting smeren en een band plakken genoeg? Nu vereist de moderne fiets een regelmatige servicebeurt. En gaat er iets stuk? Dan is er voor de reparatie een fietsenmaker van ons bedrijf uit Antwerpen nodig. In ons eigen werkhuis is uw fiets in handen van hoofdtechnieker Joey, ook wel bekend als de fietsenfluisteraar. Samen met een sterk opgeleid team herstelt hij elke fiets. Het atelier van Jupiter is zeer efficiënt georganiseerd, zodat we u binnen één à twee werkdagen weer op de baan krijgen.

Ontdek hoe onze fietsenmaker uit Antwerpen u kan helpen

Trapt uw fiets niet meer zo goed als voorheen, maakt hij een raar geluid of presteert de motor van uw e-bike niet naar behoren? Geen nood, want met de aanpak van onze fietsenmaker uit Antwerpen zijn de technische problemen snel verholpen. Zo kunt u bij onze fietsenmaker in Antwerpen terecht voor mechanische en elektronische reparaties. Wanneer u bij ons komt, dan stellen wij in samenspraak met de techniekers snel een diagnose. Ook informeert onze fietsenmaker in Antwerpen u over een bijhorende oplossing, zodat u een helder zicht heeft op de herstelling. Behalve dat we kapotte fietsen weer helemaal in orde maken en zorgen voor optimaal fietsonderhoud in Antwerpen, houden we eigenaren van e-bikes altijd op de hoogte. Zo contacteren wij u bij een nieuwe update voor uw e-bike. Hierdoor bent u steeds bij met de nieuwste ontwikkelingen.

Laat uw fiets onderhouden door een expert

De reputatie van ons technische team is zo goed dat Jupiter de exclusieve servicepartner is van Fietsenwinkel.nl. Breng uw fiets bij ons in Antwerpen binnen voor een fietsonderhoud en reken op een uiterst vakkundige behandeling of neem een kijkje in ons aanbod. Ontdek snel meer over een fietsonderhoud in Antwerpen en bel naar het nummer 03 230 67 21, stuur een e-mail naar info@jupiternv.be of vul het contactformulier in. Ons bedrijf uit Antwerpen koppelt vervolgens zo snel mogelijk terug met meer informatie over uw fietsonderhoud!

Anderen bekeken ook: Fietsleasing particulier | E-bikes Antwerpen

Serviceformulier

Bezoek onze bike shop

Neem een kijkje in onze showroom of fiets eens binnen voor advies op maat. U bereikt ons ook via onze service ingang op de Brialmontlei 25. Deze is soms gemakkelijker toegankelijk vanwege het verkeer. Heeft u een specifieke vraag of wenst u een offerte om fietsen te bestellen in Antwerpen? Neem vrijblijvend contact met ons op!
Anderen bekeken ook: E-bikes Antwerpen | Fietsonderhoud Antwerpen

Openingsuren:
Di – Vrij : 9.30h – 18.00h
Zat : 10.00h - 17.00h
Zo – Ma : Gesloten

Adres:
Plantin en Moretuslei 30
2018 Antwerpen, België

Tel : 03-230.67.21

E-mail: info@jupiternv.be

Contacteer ons

Heeft u een specifieke vraag of wenst u een offerte?
Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.