Racefietsen in Antwerpen

Racefietsen en koersfietsen worden ook in Antwerpen steeds populairder. Dankzij het aanbod aan sportieve modellen van Jupiter tilt u uw prestaties naar een hoger niveau. Wij hebben fietsen van topmerken te koop waaronder ook koersfietsen die helemaal passen bij uw wensen en persoonlijkheid. Ons gamma is volledig uitgerust om voor u een kwaliteitsfiets samen te stellen die een toegevoegde waarde is voor zowel uw prestaties als uw plezier. Razendsnel van A naar B fietsen was nog nooit zo plezierig en comfortabel!

Onze partner:

Wat zijn de kenmerken van racefietsen?

Door een van onze koersfietsen te kopen gaat u vlotter en ecologischer naar uw werk. Ook geniet u van een stressloze fietstocht op zondag. De racefietsen van onze bike shop, bieden allerlei voordelen. Denk bijvoorbeeld aan:

•  Het lichtgewicht frame;

•  De dunne banden;

•  Veel versnellingen.

 

Onze favorieten

Lapierre Aircode DRS 6.0 2022

Door Grinta magazine uitgeroepen tot race fiets van het jaar!

Lapierre Xelius SL 8.0 2022

Door Le Cycle magazine uitgeroepen tot race fiets van het jaar!

De Lapierre Xelius SL 8.0 werd gekozen voor de dynamische kwaliteiten, lichtheid, design, comfort, kwaliteit van de onderdelen, Shimano Ultegra Di2 12v groepset en de kwaliteit/prijsverhouding.

Giant Contend SL

Frame:  Alu

Groepset: Tiagra

Contacteer ons

Giant Contend SL Disc

Frame:  Alu

Groepset: Tiagra

Contacteer ons

Giant Defy Advanced

Frame:  Carbon

Groepset: Tiagra

Contacteer ons

Giant Propel Advanced Disc

Frame:  Carbon

Groepset: Ultegra

Contacteer ons

Giant TCR Advanced Disc

Frame:  Carbon

Groepset: 105

Contacteer ons

Giant TCR advanced Pro Disc

Frame:  Carbon

Groepset: 105

Contacteer ons

Giant TCR Advanced

Frame:  Carbon

Groepset: 105

Contacteer ons

Giant Revolt 1

Frame:  Alu

Groepset: Tiagra

Contacteer ons

Giant Revolt 0

Frame:  Alu

Groepset: 105

Contacteer ons

Giant Revolt Advanced 1

Frame:  Carbon

Groepset: SRAM Apex

Contacteer ons

Liv /Giant Langma Advanced 2 Disc

Frame:  Carbon

Groepset: 105

Contacteer ons

Liv / Giant Avail SL 1 Disc

Frame:  Carbon

Groepset: Tiagra

Contacteer ons

Sluit een fietsverzekering af

Koersfietsen, en andere fietsen die u bij ons kunt kopen, worden steeds waardevoller. Niet onlogisch dus dat u kiest voor een goede ENRA-fietsverzekering. Door onze expertise vormt Jupiter Fietsen de perfecte link tussen u en de verzekeringsmaatschappij. Of u nu een koersfiets of een ander soort fiets wilt kopen, u bent steeds welkom in onze showroom om een testrit te maken op een van onze racefietsen. Ook als u niet op zoek bent naar koersfietsen, maar eerder een damesfiets of een handig elektrisch model zoekt, kunt u terecht bij ons voor aankoop en onderhoud. Wij hebben steeds de ideale tweewieler in stock, ongeacht uw wensen. Wij staan u bij in het volledige traject van de aankoop van uw nieuwe fiets.

Bezoek onze winkel en bekijk onze koersfietsen

Roepen racefietsen en de werking ervan nog vragen bij u op? Dan staat ons team graag klaar om u goed te begeleiden. De juiste fiets is immers belangrijk voor optimaal comfort en fietsgenot. Neem een kijkje in onze showroom of fiets eens binnen voor advies op maat over bijvoorbeeld onze elektrische fietsen. Heeft u een specifieke vraag of wenst u een offerte om racefietsen te bestellen in Antwerpen? Neem vrijblijvend contact met ons op via het nummer 03-230.67.21 of door een e-mail te sturen naar info@jupiternv.be.

Fietsleasing

Vlotter en ecologischer naar uw werk of een stressloze fietstocht op zondag? Wij ontzorgen uw fietstraject. Mobiliteit wordt steeds flexibeler en een fietsleasing is een zorgeloze invulling hiervan.

Fietsverzekering

Fietsen worden steeds waardevoller! Niet onlogisch dat u kiest voor een goede ENRA fietsverzekering. Door onze expertise vormt Jupiter Fietsen de perfecte link tussen u en de verzekeringsmaatschappij.

Bezoek onze bike shop

Neem een kijkje in onze showroom of fiets eens binnen voor advies op maat. U bereikt ons ook via onze service ingang op de Brialmontlei 25. Deze is soms gemakkelijker toegankelijk vanwege het verkeer. Heeft u een specifieke vraag of wenst u een offerte om fietsen te bestellen in Antwerpen? Neem vrijblijvend contact met ons op!
Anderen bekeken ook: E-bikes Antwerpen | Fietsonderhoud Antwerpen

Openingsuren:
Di – Vrij : 9.30h – 18.00h
Zat : 10.00h - 17.00h
Zo – Ma : Gesloten

Adres:
Plantin en Moretuslei 30
2018 Antwerpen, België

Tel : 03-230.67.21

E-mail: info@jupiternv.be

Contacteer ons

Heeft u een specifieke vraag of wenst u een offerte?
Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.