Racefietsen in Antwerpen

Home » Racefietsen Antwerpen

  • Mobiliteitsoplossing op maat
  • Leasingcontract mogelijk
  • Verkoop en onderhoud

Racefietsen worden ook in Antwerpen steeds populairder. Dankzij het aanbod aan sportieve modellen van Jupiter tilt u uw prestatie naar een hoger niveau. Wij hebben fietsen van topmerken beschikbaar zoals Lapierre en Giant. Kortom, wij hebben de racefietsen te koop in Antwerpen die helemaal passen bij uw wensen en persoonlijkheid. Razendsnel van A naar B fietsen was nog nooit zo plezierig!

Benieuwd naar onze racefietsen?

Bekijk onze gehele collectie!

Wat zijn de kenmerken van racefietsen in Antwerpen?

De racefietsen van onze shop in Antwerpen, bieden allerlei voordelen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het lichtgewicht frame;
  • De dunne banden;
  • Veel versnellingen.

Kom langs in onze showroom in Antwerpen en maak gerust een testrit op een van onze fietsen die u kunt kopen. Natuurlijk is het een goed idee om meteen een fietsverzekering af te sluiten voor uw splinternieuwe snelheidsmachine. Misschien bent u eerder op zoek naar een damesfiets of een handige elektrische fiets? Ook dan zit u goed bij Jupiter. Wij hebben de ideale tweewieler in stock die u zoekt. Wij beschikken namelijk over topmerken zoals Giant, Lapierre en KOGA.

Kom langs voor meer informatie over onze modellen

Roepen de racefietsen in Antwerpen en de werking ervan nog vragen op? Dan staat ons team graag klaar om u goed te begeleiden. De juiste fiets is immers belangrijk voor optimaal comfort en fietsgenot.  Bezoek ons of neem vandaag nog contact met ons op. Jupiter is bereikbaar via het online contactformulier, het nummer 03 230 67 21 of het e-mailadres info@jupiternv.be.

Neem contact met ons op