Vouwfietsen in Antwerpen

Bij ons kunt u kwaliteitsvolle vouwfietsen en plooifietsen kopen in Antwerpen. Plooifietsen zijn de gedroomde partner van pendelaars en fietsers die zich in het stadsverkeer moeten begeven. In deze gevallen is klein maar fijn de beste optie. Jupiter Fietsen heeft een slim samengesteld aanbod zodat u in een handomdraai vertrokken bent.

Onze partners:

Fietsleasing voor vouwfietsen

Bij ons is het niet alleen mogelijk om plooifietsen, touringsfietsen of fietsen van Sparta en andere merken te kopen, maar wij voorzien ook leasingplannen voor de vouwfietsen. Heeft u hier, als werkgever of als particulier, interesse in? Dan bent u steeds meer dan welkom om een bezoek te brengen aan onze bike shop, zodat wij u verder kunnen helpen.

 

Onze favorieten

brompton_black_line

Brompton Black Line

Vouwcapaciteit: maximaal

Contacteer ons
bromtpon_e_line

Brompton E-line

Vouwcapaciteit: maximaal

Actieradius: Max 50km

Contacteer ons

Brompton Bike Builder

Stel je eigen ideale vouwfiets samen!

Bezoek de website

Dahon Mariner D8

Vouwcapaciteit: medium

Contacteer ons

Dahon Mariner i7

Vouwcapaciteit: medium

Contacteer ons

Dahon Vybe D7

Vouwcapaciteit: medium

Contacteer ons

Kettler Quadrigo Cityhopper Belt

Vouwcapaciteit: medium

Actieradius: max 80km

Contacteer ons

Een fietsverzekering voor vouwfietsen

U wilt uw plooifietsen, die u bij ons gekocht heeft, natuurlijk optimaal beschermen. Dat doet u aan de hand van een fietsverzekering, die u bij ons kunt afsluiten. Zo bent u verzekerd tegen diefstal, schade en ga zo maar voort. Uiteraard kunt u, naast uw vouwfietsen, ook andere fietsen laten verzekeren bij onze winkel. U vertelt ons wat u wenst, wij voeren dat voor u uit! U kunt bovendien ook op ons rekenen voor het onderhoud van uw vouwfietsen.

Bespreek de mogelijkheden met ons

Wilt u graag een van onze vouwfietsen of plooifietsen kopen in onze showroom? Kom dan zeker eens langs bij ons. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat doet u door te bellen naar 03-230.67.21 of door een e-mail te sturen naar het e-mailadres info@jupiternv.be. Wij koppelen vervolgens zo snel mogelijk naar u terug met meer informatie over de fietsen die u wilt kopen! Zo vertellen we u ook maar al te graag over onze Bike43 fietsen.

Fietsleasing

Vlotter en ecologischer naar uw werk of een stressloze fietstocht op zondag? Wij ontzorgen uw fietstraject. Mobiliteit wordt steeds flexibeler en een fietsleasing is een zorgeloze invulling hiervan.

Fietsverzekering

Fietsen worden steeds waardevoller! Niet onlogisch dat u kiest voor een goede ENRA fietsverzekering. Door onze expertise vormt Jupiter Fietsen de perfecte link tussen u en de verzekeringsmaatschappij.

Bezoek onze bike shop

Neem een kijkje in onze showroom of fiets eens binnen voor advies op maat. U bereikt ons ook via onze service ingang op de Brialmontlei 25. Deze is soms gemakkelijker toegankelijk vanwege het verkeer. Heeft u een specifieke vraag of wenst u een offerte om fietsen te bestellen in Antwerpen? Neem vrijblijvend contact met ons op!
Anderen bekeken ook: E-bikes Antwerpen | Fietsonderhoud Antwerpen

Openingsuren:
Di – Vrij : 9.30h – 18.00h
Zat : 10.00h - 17.00h
Zo – Ma : Gesloten

Adres:
Plantin en Moretuslei 30
2018 Antwerpen, België

Tel : 03-230.67.21

E-mail: info@jupiternv.be

Contacteer ons

Heeft u een specifieke vraag of wenst u een offerte?
Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.