Sparta-fietsen in Antwerpen

Home » Sparta-fietsen Antwerpen

  • Mobiliteitsoplossing op maat
  • Leasingcontract mogelijk
  • Verkoop en onderhoud

Wilt u graag Sparta-fietsen kopen bij een fietsenwinkel in Antwerpen? Kom dan gerust eens langs bij Jupiter. Bij ons vindt u een groot assortiment aan fietsen, waaronder ook van het merk Sparta. Lees hieronder meer over de typen Sparta-fietsen die wij verkopen in onze winkel in Antwerpen.

Benieuwd naar onze fietsen?

Bekijk onze gehele collectie!

De Sparta-fietsen die wij in Antwerpen verkopen

In onze winkel in Antwerpen vindt u voornamelijk elektrische Sparta-fietsen terug. Deze e-bikes zijn perfect om een leuke fietstocht mee te maken of mee naar het werk te rijden. Ze zijn niet alleen aangenaam om op te fietsen, ze zijn op de koop toe ook nog eens goed voor het milieu. Door een van de elektrische Sparta-fietsen van onze winkel in Antwerpen te gebruiken, stoot u immers minder CO2 uit dan wanneer u met de wagen gaat. Alleen maar voordelen dus!

Informeer vandaag nog naar de opties

Bent u geïnteresseerd in het aankopen van een van de fietsen die wij aanbieden in Antwerpen? Aarzel dan zeker niet om een keer langs te komen. Indien u vragen heeft omtrent ons aanbod, zoals onze koersfietsen bijvoorbeeld, contacteert u ons op het nummer 03 230 67 21 of door een e-mail te sturen naar het e-mailadres info@jupiternv.be. U kunt ook met uw vraag omtrent de fiets van Sparta, of ook Bike43 of Kettler, in ons contactformulier terecht.

Neem contact met ons op