Sparta fietsen in Antwerpen

Home | Sparta fietsen Antwerpen

Wilt u graag Sparta fietsen kopen bij een fietsenwinkel in Antwerpen? Kom dan gerust eens langs bij Jupiter. Bij ons vindt u een groot assortiment aan fietsen, waaronder ook van het merk Sparta. We vertellen u graag meer over de typen fietsen van Sparta die wij verkopen in onze winkel. U kunt het uiteraard ook zelf komen ontdekken!

Benieuwd naar onze fietsen?

Bekijk onze gehele collectie!

  • Mobiliteitsoplossing op maat
  • Leasingcontract mogelijk
  • Verkoop en onderhoud

De Sparta fietsen die wij in onze winkel verkopen

In onze bike shop vindt u voornamelijk elektrische fietsen van Sparta terug. Deze e-bikes zijn perfect om een leuke fietstocht mee te maken of mee naar het werk te rijden. Ze zijn niet alleen aangenaam om op te fietsen, ze zijn daarnaast ook nog eens goed voor het milieu. Door een van de elektrische fietsen van Sparta te gebruiken, stoot u immers minder CO2 uit dan wanneer u met de wagen gaat. Heel wat voordelen dus!

Onze partners:

Informeer vandaag nog naar de opties

Bent u geïnteresseerd in het aankopen van een van de fietsen die wij aanbieden? Aarzel dan zeker niet om een keer langs te komen. Indien u vragen heeft omtrent ons aanbod, zoals onze koersfietsen bijvoorbeeld, kunt u ons steeds contacteren. Bel ons op het nummer 03-230.67.21 of door het contactformulier in te vullen.

Openingsuren:
Di – Vrij : 9.30h – 18.00h
Zat : 10.00h – 17.00h
Zo – Ma : Gesloten

Adres:
Plantin en Moretuslei 30
2018 Antwerpen, België

Tel : 03-230.67.21

Ondernemingsnummer: BE0779.528.325

Contacteer ons

Heeft u een specifieke vraag of wenst u een offerte?
Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.