Een Kettler of Bike43

Home » Kettler Bike43

  • Mobiliteitsoplossing op maat
  • Leasingcontract mogelijk
  • Verkoop en onderhoud

Wilt u graag van het merk Kettler of Bike43 een fiets kopen? Dan gaat u gerust eens langs bij Jupiter in Antwerpen. Wij beschikken over tal van fietsen van deze toonaangevende merken. Hierbij gaat het over cargofietsen en elektrische fietsen. Lees hieronder waarom u voor Kettler of Bike43 moet kiezen.

Benieuwd naar onze fietsen?

Bekijk onze gehele collectie!

Een fiets van Kettler of Bike43

Kettler en Bike43 zijn merken die fietstochten, door de stad of het platteland, gemakkelijker voor u wilt maken. De cargofietsen en e-bikes die ze al jaren produceren zijn perfect voor het vervoeren van allerlei spullen en zelfs uw kinderen. Bovendien zijn de fietsen, zowel de cargofietsen als de e-bikes, gemakkelijk op te bergen in de auto, eenvoudig te parkeren én veilig. Bij Jupiter ondersteunen wij u met veel plezier bij het kiezen van de perfecte fiets. Aarzel dus zeker niet om onze showroom in Antwerpen te bezoeken om te ontdekken welke fietsen te koop staan bij ons!

Bekijk onze mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de capaciteiten van de fietsen van Kettler en Bike43? Kom dan zeker langs bij ons. Heeft u nog vragen of opmerkingen voor ons? Aarzel dan niet om ons te contacteren via het nummer 03 230 67 21 of het e-mailadres info@jupiternv.be. U kunt ook altijd ons online contactformulier invullen.

Neem contact met ons op