Bent u op zoek naar Lapierre fietsen in Antwerpen?

Home » Lapierre fietsen Antwerpen

  • Mobiliteitsoplossing op maat
  • Leasingcontract mogelijk
  • Verkoop en onderhoud

Lapierre fietsen in Antwerpen vindt u bij onze fietsenwinkel. Dit merk begon in 1946 als een kleine fietsfabriek in het Franse Dijon. Tegenwoordig maken ze op grote schaal hoogwaardige modellen van allerlei soorten fietsen. Lapierre is vooral bekend om zijn snelle racefietsen en mountainbikes. Maar wat als u een fiets voor uw kinderen zoekt? Of een veelzijdige e-bike? Dan vindt u die ook in ons assortiment Lapierre fietsen.

Benieuwd naar onze Lapierre fietsen?

Bekijk onze gehele collectie!

Ontdek hoogwaardige Lapierre fietsen

Door de liefde voor de fietssport heeft Lapierre veel tijd gestoken in het ontwikkelen van snelle en veilige race- en ATB-fietsen. Hiervan profiteren ook andere modellen, zoals toer- en stadsfietsen. Bovendien blijft de fabrikant voortdurend zijn fietsen vernieuwen met de laatste technologische innovaties. In onze bike shop houden we altijd ons aanbod Lapierre fietsen up-to-date, zodat ook u van de nieuwste technische snufjes van Lapierre kunt profiteren. Overigens hebben we regelmatig mooie fietsen in de aanbieding of als tweedehandsmodellen te koop. Bekijk dus zeker regelmatig onze promo’s. Deze promo’s zijn geldig voor al onze verschillende merken, dus ook voor onze Giant fietsen.

Breng een bezoek aan onze fietsenwinkel

Met onze jarenlange kennis in de fietsenwereld kunnen wij u vaak snel helpen aan de juiste fiets zoals bijvoorbeeld een gravelbike. Handig, want het aanbod aan soorten en modellen is zo groot dat het de beslissing voor u niet eenvoudig maakt. Ons streven is om u een mobiliteitsoplossing op maat te bieden en u te helpen tot u met plezier op uw fiets rijdt. Overigens kunnen wij u daarna ook nog van dienst zijn met service en onderhoud. Koop uw nieuwe Lapierre fiets daarom bij Jupiter. Bel vrijblijvend voor meer informatie naar 03-230.67.21 of vul het online formulier in.

Neem contact met ons op