Giant fietsen in Antwerpen kopen

Home | Giant fietsen Antwerpen

Wij zorgen voor een ruim en gevarieerd aanbod aan Giant fietsen in Antwerpen, zoals onder andere de Quick Bikes. Overigens worden de tweewielers van dit merk niet al te ver bij ons vandaan geproduceerd. Er staat namelijk een Giant fabriek in het Nederlandse Lelystad. Giant is een naam die tot de verbeelding spreekt en prima bij dit Taiwanese fietsenmerk past. Het is namelijk één van de meest toonaangevende labels in de fietsenwereld.

Benieuwd naar onze fietsen?

Bekijk onze gehele collectie!

  • Mobiliteitsoplossing op maat
  • Leasingcontract mogelijk
  • Verkoop en onderhoud

Koop uw Giant fietsen bij ons

Al sinds 1972 werkt Giant aan het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige fietsen, waarbij het vakmanschap, de technologie en het design optimaal worden gecombineerd. Giant heeft tweewielers voor ieder type fietser en elke situatie. Zo heeft Jupiter een breed gamma aan racemodellen van dit Taiwanese merk. Ook in onze showroom vindt u leuke Giant toerfietsen. U stapt op een van de Giant Quick Bikes voor een tocht door de stad, maar u kunt er evengoed een tocht in de natuur mee maken of van stad tot stad fietsen. Deze hypermoderne e-bike kan 45 kilometer per uur halen. Handig dus, wanneer u snel op het werk moet zijn. Wilt u liever lange tochten maken met behulp van een elektrische motor? Ook dan hebben wij elektrische fietsen op maat beschikbaar in onze bike shop. U ontdekt welke van de Giant Quick Bikes het beste past bij u, door ons uitgebreide aanbod te bekijken.

Onze partners:

Onze favorieten

Giant Triple X (M/V)

Fietshouding: Super Comfort

Afwerking: Economy

Contacteer ons

Giant Anytour CS 2

Fietshouding: Comfort

Afwerking: Luxe

Contacteer ons

Neem contact op met onze fietsendealers

Kiest u voor de Giant Quick Bikes of voor mooie Giant stadsfietsen om rond te rijden in de stad? Bij Jupiter staan wij u bij van het begin tot het einde van het verkoopproces. Om een van de Giant Quick Bikes aan te kopen, kunt u ons op verschillende manieren contacteren. Vul het online contactformulier in, stuur een e-mail naar info@jupiternv.be of bel ons snel op 03-230.67.21. Ons team vertelt u alles wat u moet weten over Giant fietsen en Quick Bikes! Bekijk ook eens onze andere merken, zoals fietsen van KOGA.

Openingsuren:
Di – Vrij : 9.30h – 18.00h
Zat : 10.00h – 17.00h
Zo – Ma : Gesloten

Adres:
Plantin en Moretuslei 30
2018 Antwerpen, België

Tel : 03-230.67.21

Ondernemingsnummer: BE0779.528.325

Contacteer ons

Heeft u een specifieke vraag of wenst u een offerte?
Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.