Giant fietsen in Antwerpen kopen

Home » Giant fietsen Antwerpen

  • Mobiliteitsoplossing op maat
  • Leasingcontract mogelijk
  • Verkoop en onderhoud

Wij zorgen voor een ruim en gevarieerd aanbod aan Giant fietsen in Antwerpen. Overigens worden de tweewielers van dit merk niet al te ver bij ons vandaan geproduceerd. Er staat namelijk een Giant fabriek in het Nederlandse Lelystad. Giant is een naam die tot de verbeelding spreekt en prima bij dit Taiwanese fietsenmerk past. Het is namelijk één van de meest toonaangevende labels in de fietsenwereld. Al sinds 1972 werkt Giant aan het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige fietsen, waarbij het vakmanschap, de technologie en het design optimaal worden gecombineerd. Ontdek welk van de Giant Quick Bikes het beste past bij u, door ons uitgebreide aanbod in Antwerpen te bekijken.

Benieuwd naar onze Giant fietsen?

Bekijk onze gehele collectie!

Koop uw Giant fietsen bij ons in Antwerpen

Giant heeft rijwielen voor ieder type fietser en situatie. Zo heeft Jupiter een breed gamma van racemodellen van dit Taiwanese merk. Ook in onze showroom vindt u leuke Giant toerfietsen. U stapt op een van de Giant Quick Bikes voor een tocht in de stad. Deze hypermoderne e-bike kan 45 kilometer per uur halen. Handig dus, als u snel op het werk moet zijn. Wilt u liever lange tochten maken met de luxe van een motor? Ook dan hebben wij elektrische fietsen op maat.

Neem contact op met onze fietsendealers

Kiest u voor de Giant Quick Bikes of voor mooie Giant stadsfietsen om rond te rijden in Antwerpen?  Bij Jupiter in Antwerpen staan wij u, vanaf het begin tot het einde, bij tijdens het verkoopproces. Om een van de Giant Quick Bikes aan te kopen, kunt u ons op verschillende manieren contacteren. Vul het online contactformulier in, stuur een e-mail naar info@jupiternv.be of bel ons snel op 03 230 67 21. Ons team in Antwerpen vertelt u alles wat u moet weten over Giant fietsen en Quick Bikes!

Anderen bekeken ook: KOGA fietsen Antwerpen | Racefietsen Antwerpen

Neem contact met ons op