Wilt u een gravelbike kopen in Antwerpen?

Home » Gravelbike kopen Antwerpen

  • Mobiliteitsoplossing op maat
  • Leasingcontract mogelijk
  • Verkoop en onderhoud

Indien u off road wilt racen met uw fiets zonder strubbelingen, dan is Jupiter de fietsenwinkel om uw gravelbike te kopen in Antwerpen. Met onze rijke kennis over fietsen en toebehoren kunnen wij u volledig begeleiden. Van aankoop tot en met het moment dat u daadwerkelijk met plezier op uw nieuwe fiets zit. Over lange polderwegen, het asfalt of het verharde fietspad: wie dan zo snel mogelijk wilt fietsen, doet dat het beste met een racefiets. Maar wat als u een wat ruiger pad wilt kiezen om off the road te gaan? Met een racefiets betekent dit meestal het einde van de rit, maar met een gravelbike zet u de fietstocht nog even voort. Deze alleskunner is namelijk robuust genoeg om razendsnel over onverharde wegen te crossen.

Benieuwd naar onze gravelbikes?

Bekijk onze gehele collectie!

Ontdek de voordelen van een gravelbike kopen in Antwerpen

Gravelbikes zijn aan een flinke opmars bezig. Door hun langere wielbasis en bredere banden zijn ze stabieler dan racefietsen. Wat wel is overgebleven bij de gravelbike is de geometrie van een racefiets, inclusief het sportieve racestuur. Dit maakt het eenvoudig om uw gravelbike te veranderen in een racefiets. Staat er bijvoorbeeld een asfalttocht op het programma waarin u snelheid wil maken? Dan kunt u de geprofileerde en bredere banden vervangen door gladdere en dunnere exemplaren. Eén ding staat vast: u krijgt nooit spijt van uw aankoop! Schakel ons ook zeker in wanneer u nood hebt aan verdere service en onderhoud.

Zet uw eerste stap naar een gravelbike en contacteer ons

Wanneer u meer wilt weten over de interessante mogelijkheden van een gravelbike, dan kunnen wij u in onze bike shop daar alles over vertellen. Ook wanneer u als racefietser graag van de gebaande paden gaat, kan een gravelbike de oplossing zijn. Vraag daarom snel meer informatie aan via het e-mailadres info@jupiternv.be of via het nummer 03-230.67.21. Neem ook gerust eens een kijkje tussen onze stijlvolle Lapierre fietsen, wie weet zijn deze nog meer uw ding!

Neem contact met ons op