Ontdek de multifunctionele Douze fiets in Antwerpen

Home » Douze fiets Antwerpen

  • Mobiliteitsoplossing op maat
  • Leasingcontract mogelijk
  • Verkoop en onderhoud

Een Douze fiets kopen in Antwerpen betekent dat u de auto kunt laten staan. Jupiter heeft een afwisselend aanbod aan allerlei fietsmerken. Een bijzondere aanbieder daarvan is de Franse fabrikant Douze Cycles. Deze produceert namelijk uiterst innovatieve bakfietsen. U brengt met de tweewieler de kinderen naar school, doet de boodschappen of helpt vrienden met verhuizen. Onze Douze fiets is dus een ideale mobiliteitsoplossing op maat!

Benieuwd naar onze Douze fietsen?

Bekijk onze gehele collectie!

Bekijk de modellen van een Douze fiets in onze winkel

Het aanbod van Douze Cycles bestaat uit meerdere modellen. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een alles-in-één-bakfiets die behalve in de stad ook op het platteland een aanwinst is. Bovendien is het dé ideale manier om kinderen of boodschappen gemakkelijk te vervoeren. De Douze V2 fiets, die u bij onze bike shop kunt kopen, biedt oneindig veel mogelijkheden. Deze is namelijk volledig aanpasbaar. De eerste keuze die u kunt maken, is tussen een mechanische of elektrische aandrijving. Daarna heeft u verschillende mogelijkheden om toe te voegen, zoals een plank, meerdere soorten boxen of een overkapping. Ook is dit model van cargofietsen in een handomdraai in tweeën te splitsen, waardoor hij eenvoudig op te bergen en mee te nemen is.

Contacteer ons voor de juiste bakfiets

De vele mogelijkheden maken het misschien ingewikkeld om snel de juiste keuze te maken. Jupiter maakt het hele aankoopproces eenvoudig door u te begeleiden van aankoop tot fietsplezier. Zoekt u dus een Douze fiets om te kopen? Of wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Bel dan naar 03-230.67.21. Bekijk ook zeker eens onze andere merken, zoals Gazelle. Bent u meer fan van fietsen van KOGA? Ook deze zitten in ons aanbod, dus waar wacht u nog op?

Neem contact met ons op