Ontdek de multifunctionele Douze fiets in Antwerpen

Home | Douze fiets Antwerpen

Een Douze fiets kopen in Antwerpen betekent dat u de auto kunt laten staan. Jupiter heeft een afwisselend aanbod aan allerlei fietsmerken. Een bijzondere aanbieder daarvan is de Franse fabrikant Douze Cycles. Deze produceert namelijk uiterst innovatieve bakfietsen. U brengt met de tweewieler de kinderen naar school, doet de boodschappen of helpt vrienden met verhuizen. Onze Douze fiets is dus een ideale mobiliteitsoplossing op maat!

Benieuwd naar onze fietsen?

Bekijk onze gehele collectie!

  • Mobiliteitsoplossing op maat
  • Leasingcontract mogelijk
  • Verkoop en onderhoud

Bekijk de modellen van een Douze fiets in onze winkel

Het aanbod van Douze Cycles bestaat uit meerdere modellen. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een alles-in-één-bakfiets die behalve in de stad ook op het platteland een aanwinst is. Bovendien is het dé ideale manier om kinderen of boodschappen gemakkelijk te vervoeren. De Douze V2 fiets, die u bij onze bike shop kunt kopen, biedt oneindig veel mogelijkheden. Deze is namelijk volledig aanpasbaar. De eerste keuze die u kunt maken, is tussen een mechanische of elektrische aandrijving. Daarna heeft u verschillende mogelijkheden om toe te voegen, zoals een plank, meerdere soorten boxen of een overkapping. Ook is dit model van cargofietsen in een handomdraai in tweeën te splitsen, waardoor hij eenvoudig op te bergen en mee te nemen is.

Onze partners:

Onze favorieten

Douze Longtail LT1

Fietshouding: Comfort

Motorkracht: 90 Nm

Actieradius:  Max 80  – 90km

Afwerking: Luxe

Contacteer ons

Douze Longtail LT2

Fietshouding: Comfort

Motorkracht: 90 Nm

Actieradius:  Max 80  – 90km

Afwerking: Luxe 

Contacteer ons

Contacteer ons voor de juiste bakfiets

De vele mogelijkheden maken het misschien ingewikkeld om snel de juiste keuze te maken. Jupiter maakt het hele aankoopproces eenvoudig door u te begeleiden van aankoop tot fietsplezier. Zoekt u dus een Douze fiets om te kopen? Of wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Bel dan naar 03-230.67.21. Bekijk ook zeker eens onze andere merken, zoals Gazelle. Bent u meer fan van fietsen van KOGA? Ook deze zitten in ons aanbod, dus waar wacht u nog op?

Openingsuren:
Di – Vrij : 9.30h – 18.00h
Zat : 10.00h – 17.00h
Zo – Ma : Gesloten

Adres:
Plantin en Moretuslei 30
2018 Antwerpen, België

Tel : 03-230.67.21

Ondernemingsnummer: BE0779.528.325

Contacteer ons

Heeft u een specifieke vraag of wenst u een offerte?
Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.