Bakfietsen in Antwerpen

Home » Bakfietsen Antwerpen

  • Mobiliteitsoplossing op maat
  • Leasingcontract mogelijk
  • Verkoop en onderhoud

Bent u op zoek naar bakfietsen voor een fietstochtje in Antwerpen? Dan zit u bij Jupiter op de goede plek. Een bakfiets brengt tal van voordelen met zich mee en is op de koop toe zeer duurzaam. Zo draagt u uw steentje bij aan een groenere wereld en verplaatst u zich handig door de stad. We vertellen u graag meer over de voordelen van de bakfietsen die u in onze fietsenwinkel vindt!

Benieuwd naar onze fietsen?

Bekijk onze gehele collectie!

De voordelen van bakfietsen

U ziet tegenwoordig meer en meer fietsen, waaronder bakfietsen, in het straatbeeld. Het is dan ook een handig vervoermiddel voor allerlei zaken, zoals boodschappen, en zelfs kinderen. Daarnaast is het door zijn stevigheid ook een veilig vervoersmiddel. Bakfietsen zijn er bij onze bike shop in alle maten en vormen en wij helpen u dan ook graag bij het uitkiezen van het perfecte model. Bakfietsen zijn tegenwoordig de ideale stadsfietsen, aangezien steden steeds autoluwer worden. Daarnaast koopt u uw fietsen niet alleen bij ons, maar kunt u ook terecht bij ons voor een onderhoud en zelfs een herstelling, indien er schade aan uw fiets optreedt. Wij bieden u dus een volledig dienstenpakket aan.

Kom ons ruime assortiment ontdekken

Kom gerust vandaag nog langs in onze showroom om onze collectie aan bakfietsen te bekijken én te testen. Bij vragen of opmerkingen contacteert u ons door te bellen naar het nummer 03-230.67.21 of door ons online contactformulier in te vullen. We proberen steeds zo snel mogelijk op al uw vragen te antwoorden!

Neem contact met ons op