Fietsleasing voor een particulier

Home » Fietsleasing KBC

  • Mobiliteitsoplossing op maat
  • Leasingcontract mogelijk
  • Verkoop en onderhoud

Een fietsleasing voor een particulier wint steeds meer aan populariteit als aanvulling van het mobiliteitspakket. Niet onlogisch, want door te fietsen ontstaat er minder Co2, vlotter woon-werkverkeer en als bonus heeft u een gezonde portie beweging. Daarbij rijdt u op een gloednieuwe fiets zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onverwachtse uitgaven voor eventuele mankementen. Gaat u voor uw fietsleasing via KBC naar Jupiter in Antwerpen? Dan kunt u rekenen op een royale keuze uit diverse merken en modellen!

Benieuwd naar ons aanbod?

Bekijk onze gehele collectie!

Ontdek de voordelen van fietsleasing voor een particulier

Wilt u geen fiets kopen, maar wilt u wel gebruik kunnen maken van een gloednieuwe fiets aan een voordelige prijs? Voor een fietsleasing als particulier via KBC ondersteunen wij u graag. Wij helpen bij het maken van de juiste keuze. Tijdens een adviserend gesprek gaan we op zoek naar de leasing die past bij uw traject en uw persoonlijkheid. Heeft u uw ideale rijwiel gevonden? Dan hoeven we enkel nog het papierwerk met u of, indien u een fiets leaset via uw werk, met uw werkgever te regelen. Daarna bent u voor een vast maandelijks bedrag verzekerd van een nieuwe en hoogwaardige fiets. Hierbij zitten gratis onderhoud en service, pechbijstand en een omniumverzekering inbegrepen. Fietsleasing via KBC voor particulieren was nog nooit zo voordelig. Kies bijvoorbeeld voor de fietsleasing via B2Bike en geniet van de vele voordelen!

Kies uit de beste fietsleasing voor een particulier via KBC

Genieten van een fietsleasing als particulier verloopt via enkele gebruiksvriendelijke stappen. Nadat het contract is getekend, kunt u op uw voordelige droomfiets stappen en de showroom uitrijden. Zo eenvoudig is fietsleasing via KBC voor een particulier! Dat onze formule succesvol is, blijkt uit de diverse leasepartners waar we mee samenwerken. Door het succes kunnen we een breed aanbod aan allerlei soorten leasefietsen aanbieden. Zoekt u een praktische en dynamische stadsfiets? Of heeft u een vouwfiets nodig, omdat u een deel van uw woon-werktraject met de trein reist? Dankzij onze fietsleasing voor particulieren is het allemaal mogelijk!

Neem contact op met ons

De start van fietsleasing voor een particulier begint met het aanvragen van een offerte via het aanvraagformulier of een bezoek aan onze showroom. Wij zijn bereikbaar via het nummer 03-230.67.21. Contacteer ons vandaag nog zodat we u zo goed en zo snel mogelijk verder kunnen helpen met al uw vragen over ons fietsenaanbod.

Neem contact met ons op