Fietsleasing als particulier

Fietsleasing als particulier is een slimme en voordelige manier om te genieten van de voordelen van een fiets zonder de directe kosten van aanschaf. Wanneer u als particulier kiest voor fietsleasing, betaalt u een vast maandelijks bedrag waarmee u gebruik kunt maken van een gloednieuwe fiets, inclusief onderhoud en verzekering. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten of reparaties. Bij Jupiter in Antwerpen bieden we verschillende fietsleaseopties aan die speciaal zijn afgestemd op uw persoonlijke behoeften en levensstijl, zodat u altijd zorgeloos op pad kunt.

Benieuwd naar onze fietsen?

Bekijk onze gehele collectie!

  • Mobiliteitsoplossing op maat
  • Leasingcontract mogelijk
  • Verkoop en onderhoud
fietslease

Verschillende soorten fietsen die u kunt leasen als particulier

Door als particulier te kiezen voor fietsleasing heeft u de vrijheid om te kiezen uit een breed scala aan fietsen die passen bij uw voorkeuren en dagelijks gebruik. Of u nu een stadsfiets nodig heeft voor uw dagelijkse woon-werkverkeer of een elektrische fiets om langere afstanden moeiteloos af te leggen, er is altijd een geschikte optie voor u. U kunt ook een hybride fiets of zelfs een mountainbike leasen als dat beter bij uw behoeften past. Het mooie van fietsleasing is dat u na de leaseperiode eenvoudig kunt overstappen op een nieuwer model, zodat u altijd profiteert van de nieuwste technologie en rijcomfort. Fietsen leasen als particulier via KBC is bijvoorbeeld een populaire keuze vanwege de flexibele voorwaarden en uitstekende service. Tijdens een gesprek zoeken we samen naar de leasing die het beste past bij uw traject en persoonlijkheid. Wij regelen snel en eenvoudig het papierwerk met u. Voor een vast maandelijks bedrag bent u verzekerd van een hoogwaardige fiets, inclusief gratis onderhoud, service, pechbijstand, en een omniumverzekering.

Onze partners:

Onze favorieten

Douze Longtail LT1

Fietshouding: Comfort

Motorkracht: 90 Nm

Actieradius:  Max 80  – 90km

Afwerking: Luxe

Contacteer ons
longtail-bikes

Douze Longtail LT2

Fietshouding: Comfort

Motorkracht: 90 Nm

Actieradius:  Max 80  – 90km

Afwerking: Luxe 

Contacteer ons

Kettler Quadriga Cargoline 11G 

Fietshouding: Comfort

Motorkracht: 90 Nm

Actieradius:  Max 80  – 90km

Afwerking: Luxe

Contacteer ons

Kettler Quadriga Cargoline BELT

Fietshouding: Comfort

Motorkracht: 90 Nm

Actieradius:  Max 80  – 90km

Afwerking: Luxe 

Contacteer ons

Bekijk alle mogelijkheden

Bent u klaar om de voordelen van fietsleasing als particulier te ontdekken? Bezoek dan vandaag nog onze bike shop om ons uitgebreide assortiment te bekijken en de fiets te vinden die het beste bij u past. Als u direct een leasecontract wilt afsluiten, aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen. Ons team staat klaar om u te helpen met al uw vragen en om ervoor te zorgen dat u binnenkort geniet van uw ideale fiets!

Openingsuren:
Di – Vrij : 9.30h – 18.00h
Zat : 10.00h – 17.00h
Zo – Ma : Gesloten

Adres:
Plantin en Moretuslei 30
2018 Antwerpen, België

Tel : 03-230.67.21

Ondernemingsnummer: BE0779.528.325

Contacteer ons

Heeft u een specifieke vraag of wenst u een offerte?
Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.