Fietsleasing via KBC

Home | Fietsleasing KBC

  • Mobiliteitsoplossing op maat
  • Leasingcontract mogelijk
  • Verkoop en onderhoud

Fietsleasing via KBC wint steeds meer aan populariteit als een slimme aanvulling op het mobiliteitspakket. Niet onlogisch, want met fietsleasing via KBC draagt u bij aan een schoner milieu door minder CO2-uitstoot en geniet u van vlotter woon-werkverkeer. Bovendien is fietsen een uitstekende manier om dagelijks een gezonde portie beweging te krijgen. Met fietsleasing via KBC rijdt u op een gloednieuwe fiets zonder zorgen over onverwachte uitgaven voor eventuele mankementen. Als u voor uw fietsleasing via KBC naar Jupiter in Antwerpen komt, kunt u rekenen op een royale keuze uit diverse merken en modellen die perfect aansluiten bij uw wensen en behoeften.

Benieuwd naar ons aanbod?

Bekijk onze gehele collectie!

Unieke voordelen van fietsleasing via KBC

Fietsleasing via KBC biedt unieke voordelen die het leasen van een fiets bijzonder aantrekkelijk maakt. Bij ons krijgt u persoonlijk advies om de juiste keuze te maken. Tijdens een adviserend gesprek zoeken we samen naar de leasing die het beste past bij uw traject en persoonlijkheid. Heeft u uw ideale fiets gevonden? Dan regelen we snel en eenvoudig het papierwerk met u, als u als particulier leaset, of uw werkgever, als u via het werk leaset. Voor een vast maandelijks bedrag bent u verzekerd van een hoogwaardige fiets, inclusief gratis onderhoud, service, pechbijstand, en een omniumverzekering. Een fiets leasen was nog nooit zo voordelig en eenvoudig. Ons succes blijkt uit de vele partners waar we mee samenwerken, wat ons in staat stelt een breed aanbod aan leasefietsen te bieden.

Kom vandaag nog langs in onze shop

De start van uw fietsleasing begint met het aanvragen van een offerte via ons contactformulier of door een bezoek te brengen aan onze bike shop. Wij zijn bereikbaar via het nummer 03-230.67.21. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Ons team staat klaar om u zo snel mogelijk verder te helpen met al uw vragen over ons fietsenaanbod en om ervoor te zorgen dat u binnenkort op uw droomfiets rijdt!

Neem contact met ons op